Hellemons staat open voor samenwerking met Maaskant

29 oktober 2014, 10:04

Eric Hellemons staat momenteel als interim-trainer aan het roer bij NAC Breda. De oefenmeester is zelf enigszins in de race om het seizoen af te maken als hoofdcoach van de Bredanaars, maar het lijkt erop dat er op korte termijn een nieuwe keuzeheer gepresenteerd zal worden in Breda. Robert Maaskant is één van de kandidaten bij de Brabantse club. Hellemons staat wel open voor een samenwerking met hem.

De interim-coach heeft goede herinneringen aan zijn samenwerking met Maaskant bij RBC Roosendaal. "Ik heb onder Maaskant heel wat stapjes gemaakt als speler. Hij heeft me ook aangezet tot het trainersvak. En ook gezegd dat ik uit mijn comfort zone moet komen als Brabants jochie. Hij is heel belangrijk geweest voor mijn carrière. Ik ken hem goed, een prima trainer en een prima kerel. Ik mag hem heel graag", zegt Hellemons tegen Omroep Brabant.

NAC sprak reeds met Gertjan Verbeek, een andere kandidaat, maar zal binnenkort ook met andere gegadigden om de tafel gaan. Maaskant lijkt snel een telefoontje te krijgen. Hoewel Hellemons zijn komst ziet zitten, wil hij geen duidelijke voorkeur uitspreken. "Ik wil het niet toespitsen op Maaskant. Er zijn meerdere trainers in beeld. Ik heb ook wel een voorkeur, maar die spreek ik uit naar Graeme Rutjes of Justin Goetzee."

Nebojsa Gudelj werd onlangs in Breda ontslagen, vanwege de teleurstellende prestaties.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen