Dordrecht 'met opgeheven hoofd het bekertoernooi uit'

29 oktober 2014, 11:01

FC Dordrecht moest dinsdagavond haar meerdere erkennen in Vitesse (2-1), waardoor de promovendus in de Eredivisie uitgeschakeld werd in het toernooi om de KNVB Beker. Ondanks de eliminatie kijkt trainer Ernie Brandts met positieve gevoelens terug op de bekerwedstrijd in de Arnhemse Gelredome.

"Ze hebben er alles aan gedaan vanavond", zegt Brandts op de website van zijn werkgever. "Op een ongelukkig moment krijgen we een - in mijn ogen - onterechte penalty tegen. Daardoor moeten we in de tweede helft meer ruimte weg geven en krijgt Vitesse kansen. Kurto houdt ons lang in de wedstrijd. Uiteindelijk moesten we in Vitesse onze meerdere erkennen, maar we gaan met opgeheven hoofd het bekertoernooi uit", besluit de coach van de Dordtenaren.

Dordrecht wist in de Eredivisie na de succesvolle seizoenopener tegen sc Heerenveen (1-2 winst) geen wedstrijd meer te winnen. Het staat voorlaatste, met twee punten voorsprong op Heracles Almelo. Komende zaterdag gaat de ploeg van Brandts op bezoek bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen