'Borussia Dortmund aast op Feyenoord-beul Kramaric'

29 oktober 2014, 13:04

Andrej Kramaric speelt vanaf januari mogelijk in het shirt van Borussia Dortmund. De spits van HNK Rijeka, vorige week drie keer trefzeker in de Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord (3-1), staat in de belangstelling van de Duitse topclub. Dat meldt Sport Bild, op basis van bronnen in Italië.

Kramaric is niet alleen in de Europa League op schot, ook in de Kroatische competitie weet hij het net makkelijk te vinden. In tien competitiewedstrijden scoorde de spits van Rijeka dit seizoen al dertien keer.

Het contract van de 23-jarige Kramaric bij HNK Rijeka loopt aan het eind van dit seizoen af, waardoor het voor de Kroatische club interessant kan zijn om de spits komende winter te verkopen. Afgelopen zomer werd hij al aangeboden bij onder meer Feyenoord, maar volgens technisch directeur Martin van Geel was het op dat moment voor zijn club niet mogelijk om de aanvaller binnen te halen. "Kramaric is ons door verschillende zaakwaarnemers aangeboden, zoals hij ook bij talloze andere clubs is aangeboden. Al snel bleek hij echter totaal geen optie, omdat zijn vertrek voor Rijeka onbespreekbaar was", liet de beleidsmaker vorige week weten.

Bij Dortmund wil men niets zeggen over de eventuele komst van Kramaric. "Ik sluit nooit iets uit, maar op dit moment ligt voor ons de focus volledig op de komende duels", zegt directeur Michael Zorc. Dortmund zag deze zomer Robert Lewandowski vertrekken en haalde daar Ciro Immobile en Adrian Ramos voor terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen