Mourinho teleurgesteld in Aké en generatiegenoten

29 oktober 2014, 14:03

José Mourinho gaf dinsdagavond een aantal jonge spelers de kans om zich te bewijzen in de League Cup-wedstrijd van Chelsea tegen Shrewsbury Town, maar de Portugees was allesbehalve onder de indruk van de spelers die normaal niet echt aan bod komen in de hoofdmacht van The Blues. Hij zag zijn ploeg moeizaam met 2-1 winnen tegen de club uit de League Two, door een laat eigen doelpunt van de tegenstander.

"Ik verwacht dat mensen die normaal niet veel aan spelen toekomen hun niveau opkrikken en het mij lastig maken", sprak Mourinho na het nipt gewonnen League Cup-duel. "Ik hou ervan als mensen het voor mij lastig maken om keuzes te maken, maar het is nu eenvoudig om mijn basiselftal te kiezen voor komende zaterdag", aldus de Chelsea-manager, die onder meer de voorkeur gaf aan de negentienjarige Nederlander Nathan Aké. Dane Andreas Christensen (18) en Kurt Zouma (20) mochten ook starten.

Didier Drogba, Oscar, Gary Cahill en Filipe Luis komen normaliter ook in actie in het eerste elftal. Hun optreden tegen Shrewsbury werd wel met positieve woorden begroet door Mourinho. "Ze gaven het juiste voorbeeld. De jongelingen moeten hun volgen in termen van spirit en professionaliteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen