Cocu: "Willems verdient plek in voorselectie"

29 oktober 2014, 19:15

PSV-trainer Phillip Cocu vindt het verdiend dat Jetro Willems bij de voorselectie van Oranje-bondscoach Guus Hiddink zit voor de interlands tegen Mexico (12 november, vriendschappelijk) en Letland (16 november, EK-kwalificatie).

"Willems verkeert al weken in een goede vorm, is beslissend en defensief sterk. Hij is een constante factor", zegt Cocu tegen FOX Sports. "Er zit nog steeds rek in hem als speler, want hij moet het nog over een langere periode laten zien. Maar gezien zijn vorm op dit moment is het zeker wel terecht dat hij bij de voorselectie van Oranje hoort."

Georginio Wijnaldum ontbreekt in de 26-koppige voorselectie. Cocu: "Hij heeft wat blessures gehad, maar is nu wel weer fit. Ik denk dat dit een goede periode voor hem is om honderd procent te worden bij PSV en van daaruit een plek af te dwingen in Oranje."

Cocu bevestigt tevens dat PSV een bod van twintig miljoen euro op Memphis Depay heeft afgeslagen. "Het is heel veel geld, maar dit is een belangrijk signaal naar de rest wat betreft onze ambities, ook in het geval van Wijnaldum. Ik denk dat dit ook meteen duidelijk maakt wat we willen bereiken met PSV", aldus Cocu, die vandaag (woensdag) zijn 44ste verjaardag viert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen