Liever El Clasico bezoeken dan spelen in FA Cup

30 oktober 2014, 22:33

John Frendo heeft het flink verbruid bij zijn club St. Albans City. Zijn club, die uitkomt op het zesde niveau in Engeland, werd afgelopen weekend uitgeschakeld in de FA Cup doordat het met 1-0 verloor van Concord Rangers. Frendo was er niet bij, omdat hij op de tribune zat bij El Clasico.

"Ik ben zeer teleurgeteld in John", aldus manager James Gray. "Hij heeft het team laten zitten, hij heeft mij laten zitten. We hadden hem goed kunnen gebruiken tegen Concord, want hij is onze talisman."

De supporters van St. Albans City zijn woedend en willen zelfs dat de club het contract van Frendo verscheurt. Intussen heeft de spits zijn excuses aangeboden. "Ik besef dat de FA Cup belangrijk is, zeker voor een club op dit niveau. Ik heb er spijt van dat ik er zaterdag niet bij was, maar de hoeveelheid reacties hebben me verbaasd."

Als St. Albans City de volgende ronde had bereikt van het belangrijkste Engelse bekertoernooi had de club 12.000 pond winstpremie opgestreken. Een flink bedrag. Frendo heeft inmiddels de hoogst mogelijke boete opgelegd gekregen en manager Gray liet al weten dat Frendo's vervanger, Lee Clarke, nu een kans krijgt in de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen