Mascherano troeft Messi af als speler van het jaar

30 oktober 2014, 17:21   Bijgewerkt: 30 oktober 2014, 22:35

Niet Lionel Messi, maar Javier Mascherano is gekozen tot speler van het jaar bij FC Barcelona. Messi won drie van de vier vorige verkiezingen, maar moet de eer voor het seizoen 2013/2014 laten aan zijn landgenoot.

"Ik was deel van de jury die Mascherano verkoos. Ik moet wel zeggen dat er eerst heel wat discussie was. Maar toen de naam van Mascherano was de positieve respons unaniem en dus is dit een verdiende prijs voor hem. Het is een eer om een speler als Mascherano in het team te hebben", aldus president Josep Maria Bartomeu op de clubwebsite.

"Ik wil iedereen bedanken die voor mij gestemd heeft. We zullen proberen om te blijven presteren zoals we dat tot nu toe gedaan hebben, met dezelfde toewijding", aldus Mascherano, die in 2010 overkwam van Liverpool en deze zomer een nieuw contract ondertekende dat hem tot 2018 in Barcelona houdt

De winnaar van de Memorial Aldo Rovira wordt bepaald door een jury van prominente figuren bij de Catalaanse club en de Catalaanse media. Eric Abidal won in 2012. Rovira overleed in 2009 bij een ongeluk en was een vooraanstaand lid van de club.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen