NAC'er Van der Weg: "Wil mijn plek niet meer afstaan"

31 oktober 2014, 08:57

Voor Kenny van der Weg pakt de trainerswissel bij NAC Breda voorlopig goed uit. De nieuwe interim-coach Eric Hellemons gaf de verdediger zijn basisplek terug, in de afgelopen twee duels mocht hij aan de aftrap verschijnen. Deze basisplaats wil hij behouden, zegt Van der Weg op de website van NAC Breda.

"Het maakt niet uit waar en wanneer, als voetballer wil je altijd voetballen. Ik wil dat dus ook. Ik ga er alles aan doen om constant te blijven. Ik wil mijn plek niet meer afstaan", zegt hij strijdlustig. De afgelopen periode kreeg Aleksandar Damcevski de voorkeur, maar Van der Weg bleef hopen op een kans. "Mijn verwachting was dat mijn kans nog een keer zou komen. Ik voelde me steeds fitter worden en zat lekker in mijn vel. Ook op de trainingen ging het lekker. Als dat gevoel overheerst, dan moet je blijven geloven dat het op een keer gaat gebeuren."

De 23-jarige Van der Weg staat komend weekend waarschijnlijk ook in de basis, als NAC Breda uit tegen FC Groningen speelt. Hij hoopt op een goed resultaat in de Euroborg. "Ik denk dat er wel iets te halen valt in Groningen. Eén ding is zeker, ik wil niet vier uur lang in de bus zitten en met lege handen naar huis gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen