Gerrard sluit vertrek niet uit: "Ik ga niet met pensioen"

31 oktober 2014, 12:26

Als negenjarig jongetje meldde Steven Gerrard zich ooit bij Liverpool en sindsdien droeg hij nooit het shirt van een andere club. Toch sluit de inmiddels 34-jarige middenvelder niet uit dat hij in de herfst van zijn carrière een transfer gaat maken. Zijn contract op Anfield Road loopt aan het eind van dit seizoen af.

Eén ding weet Gerrard zeker: hij wil zijn schoenen nog niet aan de wilgen hangen. "Ik beëindig mijn carrière komende zomer nog niet, ik ga door na dit seizoen", stelt de middenvelder. Of dat bij Liverpool is, kan hij nog niet zeggen. "Het is afwachten of ik bij Liverpool blijf spelen, of ergens anders. Dat hangt van Liverpool af."

Gerrard speelde bijna zevenhonderd officiële wedstrijden voor Liverpool. Hij won legio prijzen met de club, maar werd nooit landskampioen. Dat lukte vorig seizoen bijna, mede dankzij de doelpunten van Luis Suarez, maar Liverpool kwam uiteindelijk een paar punten tekort. Gerrard vindt het onbegrijpelijk dat Suarez, na zijn topjaar bij Liverpool, niet tot de genomineerden voor de FIFA Gouden Bal behoort. "Hij heeft 31 keer gescoord en is verkozen tot beste speler van de Premier League. Dus vertel mij maar waarom hij niet tot de genomineerden voor deze prijs behoort. Hij zou met Cristiano Ronaldo uit moeten maken wie de prijs wint, dat is een feit."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen