Captain Clasie sluit winters vertrek bij Feyenoord uit

31 oktober 2014, 20:01

Mocht iemand zich nog hebben afgevraagd of Jordy Clasie in de winter bij Feyenoord zal vertrekken, dan hoeft hij dat nu niet meer te doen. De aanvoerder van de club uit Rotterdam-Zuid heeft aangekondigd dat hij het seizoen afmaakt in De Kuip. Ook spreekt hij de geruchten rondom een gelimiteerd transfersom in zijn verbintenis tegen.

"Mensen doen tegenwoordig alsof ze bij de bespreking hebben gezeten of het contract hebben ingezien. Maar ik heb geen gelimiteerde transfersom. Ik snap niet waar mensen het vandaan halen", sprak Clasie voor de camera's van FOX Sports. De 23-jarige middenvelder zette in augustus zijn handtekening onder een contract tot medio 2018 bij Feyenoord.

Er is veel veranderd bij Feyenoord, vergeleken met vorig seizoen. In de basisopstelling voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen PEC Zwolle (zaterdag) speelde alleen Clasie vorig seizoen mee tegen de bekerwinnaar. "Zo zie je maar hoeveel wisselingen er bij ons hebben plaatsgevonden", stelt de captain.

Clasie vindt dat Feyenoord het ondanks de vele mutaties prima doet. "Dat verdient een compliment naar de groep toe. Vanaf het moment dat de groep samen is en we een vaste elf hebben zijn we in een goede flow zijn terechtgekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen