Eindhoven droomt van Jupiler League-titel: "Waarom niet?"

1 november 2014, 10:23

De stemming zit er goed in bij FC Eindhoven, na de zege van vrijdagavond op Jong Ajax. De ploeg uit de Lichtstad won in eigen huis met 2-1 van de Amsterdammers en staat nu op een keurige derde plaats in de Jupiler League. Aanvoerder Jens van Son droomt zelfs als van de titel. "Waarom niet?", lacht hij.

"Je mag overal van dromen. Alles kan. Maar dan moet je wel elke week je niveau halen, daar begint het mee", zegt Van Son tegen Omroep Brabant. "Dat is niet zo makkelijk. We hebben een goed team en dit moeten we voor langere tijd zien vast te houden. Vooralsnog lijkt dat goed te gaan."

Joey Sleegers beleefde vrijdag helemaal een mooie avond. De aanvaller is gehuurd van Feyenoord en scoorde tegen Ajax, de aartsrivaal van Feyenoord, de winnende treffer. "Spelen tegen Ajax is altijd apart", vindt hij. "Zo'n wedstrijd geeft extra energie. Ik merk nu ook: je gaat er toch een tikkeltje harder van lopen. Na mijn goals was ik heel blij, want het was een verlossende goal. We hadden daarvoor een paar kansen. Als hij dan er in gaat, ook nog tegen Ajax, dan ben je uiteraard heel gelukkig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen