Rekik treft Kramer: "Mooi om tegen topscorer te spelen"

1 november 2014, 11:40

Karim Rekik wacht vanavond (zaterdag) met PSV de uitdaging om Michiel Kramer van scoren af te houden. De aanvaller van ADO Den Haag vond dit seizoen al acht keer het net in tien wedstrijden. Rekik beseft dat hij aan de bak moet, maar heeft vooral zin in de strijd met de lange aanvaller.

"Het is altijd mooi om tegen de topscorer van de Eredivisie te spelen", zegt Rekik, die gehuurd wordt van Manchester City, tegen Omroep West. "Maar een speciale voorbereiding heb ik niet gehad. Net als altijd worden er videobeelden getoond van de tegenstander en krijg ik veel informatie."

PSV krijgt dus te maken met de topscorer van de competitie, maar is uiteraard wel de torenhoge favoriet voor de zege. "Natuurlijk moeten we winnen, dat verwacht iedereen. Maar er zal bij ons absoluut geen sprake zijn van gemakzucht. Natuurlijk draaien we goed en zijn we een stuk stabieler van vorig seizoen. Maar wij gaan er niet van uit dat we de wedstrijd tegen ADO zo maar even zullen winnen", aldus de verdediger van de koploper.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen