Van der Hoorn in 'lastige situatie' bij Ajax: "Doet soms pijn"

1 november 2014, 12:34

Mike van der Hoorn en Ajax, het blijft een moeizame samenwerking. De verdediger speelde in het bekerduel met SV Urk nog de hele wedstrijd mee, maar moest vrijdagavond weer op pad met Jong Ajax. Bovendien zat hij al vier weken niet in de wedstrijdselectie voor een competitiewedstrijd van Ajax. Van der Hoorn geeft toe dat hij het niet makkelijk heeft in Amsterdam.

"Ik zit natuurlijk in een lastige situatie. Dat is gewoon jammer. Ook omdat je ook al vier weken lang niet bij de selectie zit. Dat doet soms pijn", zegt Van der Hoorn in gesprek met FOX Sports na afloop van de wedstrijd van Jong Ajax tegen FC Eindhoven. "Maar wedstrijden zijn wedstrijden. Je wordt weer beoordeeld. Dat heb ik afgelopen jaar iets minder gedaan, dit jaar zet ik me er weer bovenop."

Van der Hoorn hoop dat hij snel een kans krijgt van Frank de Boer. "Het ligt allemaal zo dicht bij elkaar bij Ajax. De trainer wil dat ik ritme op doe. Dat is bij Urk-uit en in de Jupiler League", zegt Van der Hoorn, die in 2013 voor een kleine vier miljoen euro werd overgenomen van FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen