Sterk Napoli boekt verdiende zege op koploper AS Roma

1 november 2014, 17:02

Napoli heeft vanmiddag (zaterdag) in het eigen Stadio San Paolo een knappe prestatie geleverd. De ploeg won met 2-0 van koploper AS Roma, dat dit weekend weer ingehaald kan worden door Juventus. De zege van de Napolitanen was volkomen verdiend. Gonzalo Higuaín en José Callejón waren verantwoordelijk voor de doelpunten.

De thuisclub kwam stormachtig uit de startblokken en greep al na drie minuten de leiding. Spits Higuaín volleerde knap raak op aangeven van Lorenzo Insigne, die de voorkeur kreeg boven Dries Mertens. De Belg zou laat in de tweede helft nog wel invallen. De treffer van Higuaín was wonderbaarlijk genoeg de enige voor rust. Napoli kreeg veel kansen en raakt via Callejón en Marek Hamsik voor rust twee keer de lat.

Roma, dat de mindere partij was, bleef zodoende lang in de wedstrijd, maar zag in de 85ste minuut alle hoop vervliegen. Callejón, net als Higuaín oud-speler van Real Madrid, schoof de bal koeltjes in de korte hoek na een prima aanval. Napoli klimt door de verdiende zege naar derde plaats in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen