Vd Vaart leidt HSV langs Leverkusen, Werder wint ook

1 november 2014, 17:32   Bijgewerkt: 1 november 2014, 19:16

Rafael van der Vaart heeft zijn club Hamburger SV vandaag (zaterdag) een prima dienst bewijzen. De Nederlander scoorde vanaf de stip de enige treffer in het duel met Bayer Leverkusen: 1-0. Werder Bremen heeft de laatste plaats van de Bundesliga verlaten. De club won met 1-2 op bezoek bij FSV Mainz 05. VfL Wolfsburg was met 4-0 te sterk voor VfB Stuttgart.

Van der Vaart verzilverde de strafschop na 26 minuten. Gescoord werd er daarna niet meer in Hamburg, waardoor HSV de weg naar boven heeft ingeslagen. De Nederlandse middenvelder speelde het duel overigens niet uit. Hij werd, met geel op zak, na een uur gewisseld.

Werder Bremen zit in zwaar weer en stuurde vorige week trainer Robin Dutt de laan uit. Die beslissing lijkt voorlopig goed uit te pakken, want vanmiddag boekte de ploeg eindelijk weer eens een zege. Franco Di Santo was met twee treffers de grote man op bezoek bij Mainz. Werder kwam al na drie minuten op achterstand door toedoen van Shinji Okazaki, maar liet zich niet uit het veld slaan en nam toch knap de drie punten mee.

Wolfsburg kende een probleemloze middag op bezoek bij Stuttgart. Ivan Perisic opende de score na een kwartier, waarna Robin Knoche kort voor rust de marge verdubbelde. Kevin De Bruyne deed na de pauze ook een duit in het zakje, waarna Perisic in de slotfase de eindstand op 0-4 bepaalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen