Real Madrid bovenaan na zevende zege op rij

1 november 2014, 17:59   Bijgewerkt: 1 november 2014, 19:14

Real Madrid staat, in elk geval voor een paar uur, bovenaan in de Spaanse competitie. De ploeg van coach Carlo Ancelotti boekte zaterdag haar zevende opeenvolgende competitiezege en ging koplopers FC Barcelona en Sevilla FC zodoende voorbij. Een week na de gewonnen Clásico tegen Barça werd Granada CF met 0-4 van het veld geblazen.

Al binnen twee minuten kwam Real Madrid op voorsprong in het Estadio Nuevo Los Cármenes. Daniel Carvajal ontfutselde Granada-verdediger Jeison Murillo, al dan niet op onreglementaire wijze, de bal en via Karim Benzema kwam het leder uit bij Cristiano Ronaldo. De Portugese vedette bleef koel en tekende voor zijn zeventiende treffer van het seizoen, in tien duels.

Na een half uur verdubbelde James Rodriguez op schitterende wijze de score. De Colombiaan volleerde het speeltuig, uit een lastige hoek, in de verre hoek. In de tweede helft werd het via Benzema en opnieuw Rodriguez uiteindelijk 0-4 voor Real Madrid.

Door de winst komt Real Madrid op 24 punten, twee meer dan FC Barcelona en Sevilla FC. Die teams komen later dit weekend nog wel in actie, tegen respectievelijk Celta de Vigo (zaterdag) en Athletic de Bilbao (zondag).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen