Atlético Madrid wint doelpuntrijk van Córdoba

2 november 2014, 09:54

Atlético Madrid heeft zich op doelpuntrijke wijze ontdaan van Córdoba CF. De regerend kampioen van Spanje won zaterdag in het eigen Estadio Vicente Calderón met 4-2 van de promovendus.

Aanvankelijk leek de wedstrijd niet uit te draaien op een doelpuntenfestijn. De eerste goal viel pas twee minuten voor de pauze. Dat was een eigen doelpunt van Córdoba-verdediger Luso, waardoor Atlético ging rusten met een 1-0 voorsprong.

Acht minuten na de pauze kwam Córdoba door toedoen van Nabil Ghilas op gelijke hoogte, maar in de daaropvolgende 27 minuten liep Atlético uit naar een 4-1 voorsprong. Antoine Griezmann, Mario Mandzukic en Raúl García scoorden. Met zijn tweede van de avond bepaalde Ghilas vlak voor tijd de eindscore op 4-2.

Atlético komt door de winst op 23 punten, waarmee het naar de tweede plaats in La Liga klimt. FC Barcelona en Sevilla FC, die allebei 22 punten hebben, komen later dit weekend echter nog in actie. Real Madrid veroverde eerder op de dag met een 0-4 zege bij Granada de koppositie. De Champions League-houder heeft 24 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen