Sporting hard onderuit, Martins Indi profiteert met Porto

1 november 2014, 23:15

Sporting Lissabon is hard onderuit gegaan in de negende speelronde van de Portugese competitie. De ploeg van coach Marco Silva verloor zaterdag met 3-0 bij Vitoria Guimaraes.

Bij de pauze keek Sporting al tegen een 2-0 achterstand aan. Bakary Saré bracht Guimaraes in de vijftiende minuut aan de leiding en op slag van rust werkte Sporting-verdediger Mauricio de bal in eigen doel. André André legde in de slotfase de eindscore vast op 3-0. De Portugees benutte een strafschop.

Sporting Lissabon verliest door de nederlaag de titelconcurrenten uit het vizier. De hoofdstedelingen hebben zestien punten. Dat zijn er zes en vijf minder dan respectievelijk koploper Benfica en nummer twee FC Porto. Benfica versloeg Rio Ave vrijdag met 1-0, FC Porto won later op de zaterdagavond met Bruno Martins Indi in de basis in het eigen Estádio Do Dragão met 2-0 van Nacional Madeira, door goals van Danilo en Yacine Brahimi. Sporting moet op de ranglijst ook Vitoria Guimaraes voor zich dulden. Dat team staat met twintig punten derde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen