Almere City FC geeft RKC Waalwijk pak slaag

1 november 2014, 21:52

De zorgen voor RKC Waalwijk in de Jupiler League worden met de week groter. De formatie van coach Martin Koopman verloor zaterdag met ruime cijfers in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC. Het werd 1-4 in het eigen Mandemakers Stadion.

RKC, dat dit seizoen pas twee zeges liet noteren, stond voor eigen publiek na de eerste helft al met 0-4 achter. Ricardo Kip (2), Jerge Hoefdraad en Vincent Janssen maakten er namens Almere City FC een rampzalige eerste 45 minuten van voor de Waalwijkers, die zich na de doelwissel alleen konden troosten met een treffer van Frank van Mosselveld.

RKC heeft na twaalf speeldagen acht punten, waarmee het zeventiende staat op de ranglijst. Achilles '29. Fortuna Sittard en Helmond Sport delen met één punt minder de rode lantaarn. Laatstgenoemde club kreeg eveneens flink op de broek zaterdagavond. In Doetinchem gingen de Brabanders met 5-0 ten onder bij De Graafschap. Jerry van Ewijk was met een hattrick de grootste Helmond-beul. Ook Vincent Vermeij en Caner Cavlan deden een duit in het zakje.

Als gevolg van de driepunter is De Graafschap nu terug te vinden op de zesde plaats, met twintig punten. Almere City FC staat met vijftien punten in de middenmoot van de Jupiler League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen