Lodeweges: "We hebben met lef gespeeld, ik ben trots"

2 november 2014, 09:19

SC Heerenveen mocht zaterdag lange tijd hoop koesteren op een resultaat in de Grolsch Veste van FC Twente, maar de Friezen ging door twee treffers in de tweede helft ten onder in Enschede. Coach Dwight Lodeweges sprak na afloop van een prima optreden van Heerenveen.

"Het is jammer dat we niet gewonnen hebben. Ik vind dat we een uitstekende wedstrijd hebben gespeeld", stelt Lodeweges op de website van Twente. "Ik ben trots op de manier hoe wij in de wedstrijd overeind zijn gebleven. Tot het eerste doelpunt ging dat goed. De ploeg stond goed, we hielden FC Twente ver van de goal af. Dat ging prima, maar in aanvallend opzicht schoten we tekort", beseft de trainer van Heerenveen.

Lodeweges legt de vinger op de zere plek. "De laatste pass ging niet goed en we hadden niet goed de drang naar de goal. We misten de mensen in de zestien meter. We moeten niet alleen toeschouwer zijn. Soms gaat dat goed, vandaag ging dat minder. Aan ons veldspel was te zien dat er mogelijkheden waren voor ons. Wel hebben wij met lef gespeeld bij FC Twente uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen