ADO in problemen: "Zijn voetballend niet goed genoeg"

2 november 2014, 09:32

ADO Den Haag speelde zaterdagavond in de uitwedstrijd tegen PSV ruim een uur lang met een man meer, vanwege een rode kaart voor Jorrit Hendrix. Ondanks dit gegeven kon de formatie van coach Henk Fraser geen potten breken in Eindhoven. De oefenmeester trok een harde conclusie na het verloren duel.

"Het probleem is dat wij voetballend niet goed genoeg zijn. Dat is vanavond gebleken. We hebben te weinig kwaliteit of hebben niet genoeg gogme. We hebben met z'n allen gefaald", zo luidde de pijnlijke conclusie van Fraser volgens Omroep West. "De wedstrijd verliep voor ons, zeker toen die speler van PSV twee gele kaarten kreeg, erg gunstig. In het eerste kwartier hebben we uitstekend gevoetbald. Maar bij vlagen liepen we uit de organisatie. Dan zie je dat je geslacht kunt worden."

Uiteindelijk kroonde Memphis Depay zich na rust tot matchwinner namens PSV. Fraser wist wat er mis ging: "We moesten heel zuinig zijn in balbezit. Gianni Zuiverloon en Kevin Jansen gingen een 1-2'tje met elkaar aan, heel kort bij elkaar vandaan. En dan zag je dat Memphis Depay vanaf de zijkant gevaarlijk kon worden en scoren", aldus de coach van ADO.

De Haagse ploeg vindt zichzelf nu terug op de zestiende plek in de Eredivisie, met tien punten na 11 speelronden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen