Mourinho kritisch op fans: "Voelt aan als leeg stadion"

2 november 2014, 10:49

Chelsea won zaterdag op het eigen Stamford Bridge moeizaam met 2-1 van Queens Park Rangers. Manager José Mourinho was na afloop van het duel niet alleen kritisch op zijn spelers, maar ook op de fans van The Blues. Volgens de Portugees voelde het alsof de koploper van de Premier League in een 'leeg stadion' speelde.

Er zaten 41,484 toeschouwers op de tribunes, maar de sfeer hield volgens Mourinho te wensen over. "Het is op het moment moeilijk om thuis te spelen, aangezien het hier aanvoelt als een leeg stadion. Toen we scoorden realiseerde ik me pas dat het stadion vol zat", aldus de manager, die zag dat het zijn uitwerking had op het team. "De spelers speelden alsof het stil was, het was een soft game in eigen huis."

Hier liet Mourinho het niet bij. "Ik keek om me heen en zag dat het een lege bedoeling was. Niet in termen van het aantal mensen, aangezien het wel vol zat. Dat is frustrerend. Iedereen moet weten hoe betrokken ik met deze club ben. Het is op deze manier moeilijk om sterk te beginnen", aldus de Portugees. "We speelden zelf ook gewoon niet zoals we op voorhand verwachtten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen