Robben: "We moeten niet denken dat we er al zijn"

2 november 2014, 12:37

Arjen Robben keerde zaterdagavond tegen Borussia Dortmund terug in de wedstrijdselectie van Bayern München, na een blessure. De Nederlander schoot de Beierse grootmacht vijf minuten voor tijd vanaf de penaltystip naar een 2-1 zege op de geplaagde tegenstander. "Om vijf minuten voor tijd de winnende te maken geeft natuurlijk een prettig gevoel."

Bayern rijgt zowel in de competitie als in Europa de zeges aaneen, maar Robben stelt dat de ploeg niet onverslaanbaar is. "Binnen twee weken kan de situatie weer heel anders zijn, zo zit het voetbal in elkaar. We moeten ons blijven verbeteren en we moeten niet denken dat we er al zijn. We moeten blijven vechten voor onze punten. We zijn op de goede weg, maar moeten niet denken dat het allemaal vanzelf gaat", aldus de Oranje-international.

Dortmund bevindt zich in de onderste regionen van de Bundesliga, aangezien het teleurstelling na teleurstelling te verwerken krijgt. "Het is wel een topteam", zegt Robben. "Ze komen ongetwijfeld sterk terug, ondanks hun plaats op de ranglijst. Bovendien kan Dortmund ver komen in de Champions League", weet Robben.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen