Koeman denkt al voorzichtig aan Europees voetbal

2 november 2014, 12:49

Southampton blijft maar winnen in de Premier League. De formatie van Ronald Koeman is bezig aan een ronduit indrukwekkend seizoen. Dankzij een 0-1 overwinning bij Hull City staan The Saints na tien wedstrijden stevig op de tweede plaats, voor Manchester City en Arsenal. Koeman denkt dat er wel Europees voetbal in zit voor zijn ploeg.

De winst in Hull betekende alweer de tiende zege voor Southampton in elf officiële wedstrijden. "De verwachtingen zijn hoog, maar daar hou ik wel van. Ik wil graag iets winnen. Misschien gaan we wel Europa in, je weet het maar nooit. Iedereen weet wel dat we hard moeten blijven werken. Hoe de spelers samenwerken is ongelofelijk. We moeten met deze spirit blijven spelen. Dat is eenvoudig als je wint, maar moeilijk als je een keer verliest. Het kan een fantastisch seizoen worden", beseft Koeman.

Southampton scoort er niet alleen flink op los, het kreeg ook nog maar vijf doelpunten tegen. "Het verrast me uiteraard wel een beetje, maar ik ben niet verrast over de kwaliteit van ons team, omdat we goede spelers hebben. De weinige tegendoelpunten zijn de sleutel tot succes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen