NAC gaat contact opnemen met Maaskant en Brood

2 november 2014, 13:19

Het is inmiddels alweer bijna drie weken geleden dat trainer Nebojsa Gudelj ontslagen werd bij NAC Breda, maar de Brabantse club heeft nog altijd geen opvolger gevonden. De clubleiding van de Bredanaars sprak met Gertjan Verbeek, maar kan zijn naam van het kandidatenlijstje schrappen. Er zijn echter nog genoeg kandidaten over. Technisch directeur Graeme Rutjes zal komende week contact opnemen met twee gegadigden.

Robert Maaskant zal officieel worden benaderd om te praten over de vacante trainerspositie bij NAC. Hij was tussen 2008 en 2010 al de keuzeheer van NAC en heeft wel oren naar een terugkeer in het Rat Verlegh Stadion. "We gaan hem benaderen voor een oriënterend gesprek", sprak Rutjes in het FOX Sports-programma De Tafel van Kees over Maaskant, die momenteel assistent-coach bij het Amerikaanse Columbus Crew is.

Niet alleen Maaskant, maar ook NEC-trainer Ruud Brood kan een telefoontje van NAC verwachten. "Naast Robert staan er nog andere mensen bij mij op het lijstje. Ruud Brood staat daar inderdaad ook op. Ook hem gaan we contacten", gaf Rutjes aan.

Momenteel staat Eric Hellemons als interim-coach aan het roer, met Rob Penders aan zijn zijde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen