Rutjes hekelt uitlatingen Gudelj: "Staat een boete op"

2 november 2014, 14:49   Bijgewerkt: 2 november 2014, 14:59

Er hangt Nebojsa Gudelj een geldboete boven het hoofd vanwege zijn uitlatingen in de media over zijn ontslag bij NAC Breda. De coach werd op 13 oktober ontheven uit zijn trainersfunctie bij de Brabantse club en liet afgelopen weken dat hij niet gediend was van de gang van zaken. Technisch directeur Graeme Rutjes vindt de uitspraken 'niet verstandig'.

Rutjes en de organisatie van NAC moesten het ontgelden bij de Servische oefenmeester. Gudelj deed zijn kritische uitlatingen in een interview met Voetbal International. "Ik begrijp niet dat je binnen twee weken zo'n interview geeft", sprak de technisch directeur in het FOX Sports-Programma De Tafel van Kees. "Er staat bovendien een bepaalde boete op, dat hadden we afgesproken. Maar ik weet niet eens of ik die boete wel ga incasseren."

"Ik denk alleen dat het niet verstandig is voor zijn carrière om zo snel een interview te geven", vervolgt Rutjes, die het 'klinkklare onzin' noemt dat de financiers alles zouden bepalen bij NAC. "Dat is absoluut niet waar. Dan weet je dus niet hoe het zit", reageert de technische man op de uitspraken van Gudelj.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen