AZ en Excelsior delen de punten in doelpuntenfestijn

2 november 2014, 16:48   Bijgewerkt: 2 november 2014, 16:57

AZ en Excelsior hebben gelijkgespeeld in Alkmaar. Het was een mooie wedstrijd vol spektakel en doelpunten. Ondanks het goede begin van de Rotterdammers, vocht de thuisploeg zich terug. Maar in de slotfase zorgde een grote fout alsnog voor een punt voor Excelsior.

De thuisploeg had meteen veel balbezit, maar kwam niet aan het eigen spelletje toe. Dat liet Excelsior niet toe. De Kralingers stonden compact en hielden het veld klein, waarna er via de handige Jeff Stans en Jordan Botaka kon worden gecounterd. Dat leverde in de eerste helft al twee doelpunten op. Eerst tikte Adil Auassar op technisch knappe wijze binnen uit een voorzet van Botaka, en vlak voor rust mikte Khalid Karami de bal na een geweldige dribbel in de verre hoek.

Tot het laatste halfuur. De wedstrijd keerde volledig om na een ongelukkig eigen doelpunt van Kevin van Diermen. Hij raakte de bal helemaal verkeerd na een lage voorzet van AZ-invaller Ridgeciano Haps, en zag zijn inzet in de korte hoek rollen. Even later kwam AZ zelfs op voorsprong via Muamer Tankovic, die de bal op techniek knap tegen de touwen pegelde. Het publiek gaf weer volledig steun aan de thuisploeg en de klap leek moeilijk te verwerken voor Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen