Cocu wil belangrijke Guardado langer bij PSV houden

3 november 2014, 10:18

PSV gaat er alles aan doen om Andrés Guardado te behouden. De ploeg uit Eindhoven huurt de 28-jarige middenvelder dit seizoen van Valencia en is dermate tevreden over hem, dat het de mogelijkheden bekijkt om de Mexicaan in de zomer van 2015 definitief in te lijven. Dat laat coach Phillip Cocu weten.

"Het moge duidelijk zijn, dat we enorm tevreden zijn over hem en dat we ook naar de komende seizoenen kijken. Als er een kans komt om hem binnenboord te houden, dan gaan we daar zeker mee aan de slag", zegt de coach in De Telegraaf. Het contract van Guardado bij Valencia loopt nog door tot de zomer van 2016.

Aanvoerder Georginio Wijnaldum benadrukt in dezelfde krant hoe belangrijk Guardado voor het elftal is. "Net als Memphis is Andres een speler, waaraan je je kunt optrekken. Het zijn jongens die er vol voor gaan en daarin het team mee trekken. Het is zeker handig als je zulke spelers in je elftal hebt." Jeffrey Bruma vult aan: "Hij is een heel ervaren speler, die precies weet wanneer je bepaalde dingen moet doen in het veld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen