Breuk Sneijder en Galatasaray dreigt door financiële nood

Ger
3 november 2014, 21:54

De toekomst van Wesley Sneijder bij Galatasaray is onzeker geworden. De Turkse topclub kampt met financiële problemen en wilde de salarisbetaling aan de spelers opschorten tot januari. De Oranje-international ging niet akkoord en afgelopen vrijdag in het thuisduel met Kasimpasa (2-1) vond hij zichzelf opeens terug op de bank. De huidige situatie bevalt Sneijder allerminst.

"Dit was niet de eerste keer dat ze betalingsachterstand hadden. We hebben voorheen meegedacht, maar nu heeft Wesley zijn geld opgeëist - en gekregen. Kijk, voor Turkse jongens zal het moeilijk zijn om tegen de eigen club op te staan, maar een buitenlander kan wel eens een statement maken", zegt zaakwaarnemer Guido Albers tegen het AD. "Als speler wil je niet steeds speelbal zijn van de club. Maar als je zo je nek uitsteekt, weet je dat er kan gebeuren wat er nu gebeurt."

Albers heeft bij de clubleiding aangegeven in de loop van volgende week duidelijkheid te willen krijgen. Hij is benieuwd of de directie het tot medio 2016 lopende contract van Sneijder wil respecteren, tot verkoop in januari wil overgaan of inzet op een nieuwe verbintenis met een looptijd tot de zomer van 2019.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen