El Ahmadi ziet Feyenoord groeien: "We kunnen echt veel"

4 november 2014, 10:36

Een reeks van vijf overwinningen op rij in de Eredivisie heeft Feyenoord terug in de top van de Eredivisie gebracht. De volgende klus is om aan de top te blijven, iets dat niet eenvoudig is met uitwedstrijden tegen Vitesse en PSV voor de boeg. Tussendoor speelt de ploeg nog thuis tegen FC Dordrecht.

Karim el Ahmadi heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg de lastige uitduels in de competitie goed door gaat komen. "Dit elftal heeft volop kwaliteiten, we kunnen echt veel. We kunnen op balbezit spelen, kunnen de duels aangaan met de tegenstander en hebben ook altijd nog de mogelijkheid van de lange bal op Colin Kazim. Die variatie is een wapen en ik heb het idee dat wij dat ook steeds meer door beginnen te krijgen", zegt hij in het AD.

Voordat zijn ploeg naar Arnhem gaat, wacht nog de thuiswedstrijd in de Europa League tegen HNK Rijeka. "We kunnen nu laten zien hoe ver wij zijn", blikt de Marokkaanse middenvelder vooruit op het duel met de Kroaten. Twee weken geleden verloor Feyenoord de eerste wedstrijd tegen Rijeka, op vreemde bodem, nog met 3-1. "Daar kregen we doelpunten tegen die op dit niveau gewoon niet mogen vallen. Maar met vijf zeges op een rij in de competitie zie je wel dat het vertrouwen toeneemt. Als je wint, gaat alles plotseling veel makkelijker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen