Coach Pioli geniet van 'bijna perfect' Lazio

4 november 2014, 11:06

Lazio Roma maakte maandag indruk in de competitiewedstrijd tegen Cagliari. Met Stefan de Vrij en Edson Braafheid in de basis nam de ploeg binnen een half uur een 3-0 voorsprong. Na de pauze werd het spel van de formatie uit de hoofdstad slordiger en kon Cagliari terugkomen tot 3-2, maar het laatste woord was voor Lazio: 4-2.

Stefano Pioli, de trainer van Lazio, had genoten van het spel van zijn ploeg in de eerste helft van de wedstrijd. "We hebben deze week tijdens de training wat nieuwe dingen geprobeerd en dat werd goed uitgevoerd op het veld", zegt hij. "In de eerste helft was ons spel bijna perfect. Daarna zakte ons niveau en maakten we het onszelf nog lastig. Daar moeten we aan blijven werken. Als we vijf procent minder brengen, kan dat meteen leiden tot twee tegendoelpunten", geeft de trainer gezien.

Door de zege staat Lazio op een keurige derde plaats in de Italiaanse Serie A. "Maar ik kijk niet naar de ranglijst", stelt Pioli. "We willen graag weer Europa in, maar bekijken de situatie wedstrijd voor wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen