Narsingh: "Ben slecht geweest voor De Jong"

4 november 2014, 14:36

Na zijn zware knieblessure gaat het steeds wat beter met Luciano Narsingh, maar op zijn oude niveau zit de rechtervleugelaanvaller nog altijd niet. Hoewel hij tevreden is over zijn spel dit seizoen, benadrukt de aanvaller van PSV in gesprek met het Eindhovens Dagblad dat er nog altijd veel beter kan.

Narsingh vindt, na het zien van beelden van wedstrijden, vooral dat hij spits Luuk de Jong niet altijd op de juiste manier bediend heeft. "Bij de club kijken we de tv-beelden altijd snel terug. Dan is maar een conclusie mogelijk. Ik ben slecht voor Luuk geweest", zegt de aanvaller, dit seizoen goed voor vijf assists.

In de laatste wedstrijd van 2012, inmiddels bijna twee jaar geleden, scheurde Narsingh de kruisband van zijn knie af. "Destijds was de meest sombere voorspelling dat het misschien wel twee jaar zou duren voor ik echt mijn topniveau weer zou halen. Dat kon ik niet geloven, nu denk ik er toch anders over. Er zit een stijgende lijn in mijn spel, maar er kan nog zoveel beter. Ja, ik ga nog te slap de duels en en moet mijn poot niet terugtrekken. Misschien moet ik nog net wat meer vertrouwen krijgen", aldus de Oranje-international.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen