Liverpool wil nu winnen van Real: "Dit duel is een kans"

4 november 2014, 15:51

Liverpool kreeg twee weken geleden voor eigen publiek een oorwassing van Real Madrid. Op Anfield Road was het halverwege de wedstrijd al 0-3, waarna de Spaanse titelhouder de voet van het gaspedaal haalde. In de return, dinsdag in de Spaanse hoofdstad, hoopt Liverpool sportieve revanche te kunnen nemen.

Coach Brendan Rodgers benadrukte daags voor de wedstrijd dat zijn ploeg niet als een stel toeristen naar het Santiago Bernabéu gekomen is. "In de vorige wedstrijd hebben we, hoewel het 0-3 werd, al laten zien dat er momenten zijn waarop we Real pijn kunnen doen. We zijn hier zeker niet gekomen met de gedachte dat we hier gaan verliezen en dat we de punten in andere wedstrijden moeten pakken. Voor ons is deze wedstrijd een kans. We hebben een plek in de volgende ronde van de Champions League nog steeds in eigen hand."

Real Madrid is met negen punten uit drie duels al bijna zeker van een plek in de achtste finale. Liverpool heeft pas drie punten, maar heeft het geluk dat FC Basel en Ludogorets na drie duels op dezelfde score staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen