Van Ginkel heeft weer perspectief na gesprek

4 november 2014, 18:20

Marco van Ginkel mag weer op speeltijd rekenen bij AC Milan. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen het kamp van de 21-jarige middenvelder, gehuurd van Chelsea, en het bestuur van i Rossoneri.

Van Ginkel speelde tot dusver één wedstrijd in het shirt van AC Milan, eind september tegen Empoli. In dat duel werd hij al na een half uur naar de kant gehaald vanwege een blessure. Hoewel hij al weer ruim twee weken fit is, deed coach Filippo Inzaghi geen beroep meer op hem. "Toen fronste iedereen wel even de wenkbrauwen", zegt Karel Jansen, de zaakwaarnemer van Van Ginkel, tegen FOX Sports. "Dat we daarover niet tevreden waren, moge helder zijn. Dat ging tegen alle logica in."

En dus volgde een gesprek met de clubleiding. Jansen: "Daarin hebben we duidelijk gemaakt dat dit niet de insteek van de verhuur was. Marco had niet naar Italië hoeven gaan, als hij toch niet gebruikt wordt. Milan was het daar mee eens. Kijk, als hij nu als een krant zou spelen, was het begrijpelijk dat ie gepasseerd wordt. Maar een fitte Van Ginkel die in vorm is, speelt zich bij AC Milan in de basis."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen