NAC beboet Gudelj niet: "Wil er geen topic van maken"

4 november 2014, 18:36

NAC Breda gaat Nebojsa Gudelj niet beboeten voor de kritiek die de ontslagen coach onlangs in Voetbal International uitte op de club. Technisch directeur Graeme Rutjes stelde [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/265381/rutjes-hekelt-uitlatingen-gudelj-staat-geldboete-op/,_blank,afgelopen zondag] dat Gudelj een boete boven het hoofd hing vanwege diens uitspraken, maar wil de zaak nu laten rusten. Gudelj is zich sowieso van geen kwaad bewust.

"Ik gaf dat interview vóórdat ik de deal met NAC maakte. Ik kom de afspraak dus gewoon na en ik verwacht geen boete", zegt Gudelj tegen FOX Sports. 'De deal' houdt in dat beide partijen niet zouden natrappen in de media. Rutjes noemde de uitspraken van de Serviër 'niet slim'. "Ik heb gewoon eerlijk en open mijn mening gegeven", countert Gudelj. "Zo communiceer ik. NAC zal altijd mijn club blijven. Het doet alleen pijn om te zien dat NAC geen stapjes vooruit zet. Daar reageerde ik op."

Rutjes maakt er liever geen woorden meer aan vuil. "De zaak laten we rusten. Ik wil er geen topic van maken", vult de beleidsmaker aan. "Maar ik vind het nog steeds niet netjes dat Nebojsa het zo gespeeld heeft. Ik zou eerst naar mezelf in de spiegel kijken voordat ik naar anderen ga wijzen."

Gudelj werd medio oktober ontslagen als trainer van NAC Breda.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen