Roma-coach: "Tien procent kans tegen Bayern"

4 november 2014, 19:33

AS Roma-coach Rudi Garcia schat de kansen van zijn elftal niet hoog in, woensdag in het Champions League-duel met Bayern München in Duitsland. Dat is begrijpelijk, want twee weken geleden kregen i Giallorossi in het eigen Stadio Olimpico met 1-7 op de broek van der Rekordmeister.

"We hebben morgen een kleine kans op een positief resultaat, misschien één op tien. Maar het is dus wel een kans", zei Garcia dinsdag op de persconferentie. "Ik ben meer geïnteresseerd in ons spel dan in het resultaat. Wat er in de eerste wedstrijd gebeurde, was een eenmalig incident. Afgelopen weekend verloren we van Napoli, maar dat is geen schande."

"Ik trek het breder en kijk naar wat we sinds de start van het seizoen hebben gepresteerd", ging Garcia verder. "Feit is dat we tweede staan in de Serie A, net als in onze Champions League-poule. Dus zo slecht is het niet. We hebben een aanpak waarin we geloven en dus moeten we die vasthouden. We zullen onze manier van spelen, filosofie of identiteit niet veranderen. Maar dat betekent niet dat we dom moeten spelen tegen teams die duidelijk sterker zijn dan wij."

"Verliezen van Bayern kan gebeuren, het ging vooral om de manier waarop", aldus Garcia. "We moeten nu onze andere kant laten zien. We weten dat we niet zo goed zijn als Bayern, maar dat betekent niet dat we ons bij voorbaat al moeten neerleggen bij een nederlaag. We zullen alles geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen