Rodgers over passeren sterspelers: "Het was geen gok"

Ger
5 november 2014, 10:56

Manager Brendan Rodgers ging met Liverpool zoals verwacht onderuit bij Real Madrid in de Champions League. Na afloop van het groepsduel ging het echter vooral over de opstelling van de Engelse equipe. Ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen Newcastle United had Rodgers liefst zeven basisspelers vervangen. Zo zaten onder meer Steven Gerrard en Mario Balotelli op de bank.

De oefenmeester spreekt evenwel tegen dat hij Liverpool in de Spaanse hoofdstad met een B-team binnen de lijnen stuurde. "Het leek voor de buitenwacht wellicht of ik een gok aan het wagen was, maar zo voelde het voor mij niet. Ik denk dat de prestatie van de ploeg boekdelen spreekt", aldus Rodgers. "We speelden weliswaar tegen de beste ploeg van de wereld, maar we gingen de wedstrijd in om een goed resultaat te behalen. Mijn spelers hebben tot de laatste minuut alles gegeven. Vooral verdedigend stak het goed in elkaar. Normaal gesproken boekt Real dit seizoen overwinningen met vijf of zes doelpunten."

"Het is jammer dat we geen punt aan het duel hebben overgehouden. Dat was een verdiend resultaat geweest", stelt Rodgers. "Maar over onze prestatie ben ik zeer tevreden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen