Manu verlengt contract bij Feyenoord met twee jaar

5 november 2014, 20:26

De toekomst van Elvis Manu ligt voorlopig bij Feyenoord. De 21-jarige aanvaller zet binnenkort zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2017 in De Kuip moet houden. De oude verbintenis tussen beide partijen liep komende zomer af.

Manu kwam als D-junior bij Feyenoord terecht en maakte in februari 2012 zijn debuut in de hoofdmacht. Om hem ervaring te laten opdoen, werd de aanvaller in het seizoen 2012/2013 gestald bij Excelsior en in de tweede helft van de jaargang 2013/2014 bij SC Cambuur. Dit seizoen is Manu een vaste waarde in het elftal van coach Fred Rutten. In de Europese duels met Zorya Luhansk en Standard Luik kroonde hij zich tot matchwinner.

Technisch directeur Martin van Geel is zeer tevreden dat Manu bij Feyenoord blijft. "Hij is een snelle en sterke aanvaller, die een veelbelovende toekomst voor zich heeft. Elvis is dit seizoen al meerdere keren heel belangrijk voor ons geweest en we hopen dat hij dat de komende jaren nog vele malen opnieuw zal zijn. We zien van beide kanten de toekomst met veel vertrouwen tegemoet", zegt de beleidsmaker op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen