Tadic heeft Premier League-nominatie op zak

Ger
6 november 2014, 11:01

De uitstekende prestaties van Southampton leveren binnenkort mogelijk opnieuw een trofee op. Dusan Tadic is genomineerd voor de prijs van speler van de maand in de Premier League. De Serviër maakte in oktober vooral indruk tijdens de met 8-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Sunderland. 

Naast Tadic maken ook Alexis Sanchez (Arsenal), Sergio Agüero (Manchester City), Diafra Sakho (West Ham United), Leighton Baines (Everton) en Saido Berahino (West Bromwich Albion) kans uitgeroepen te worden tot speler van de maand. Als de oud-speler van FC Groningen en FC Twente de prijs wint, volgt hij zijn ploegmaat Graziano Pellè op. De Italiaan werd verkozen tot beste speler van de maand september. Ronald Koeman mocht namens Southampton bovendien de trofee voor beste manager in ontvangst nemen.

"De kwaliteiten van Dusan zijn fantastisch. Hij heeft veel talent en krijgt veel vrijheid bij ons", liet Koeman onlangs nog optekenen over Tadic. "Hij kan de speler met de meeste assists in de Premier League worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen