Persconferentie Hiddink live te zien op FCUpdate.nl

7 november 2014, 10:19   Bijgewerkt: 7 november 2014, 11:19

Bondscoach Guus Hiddink maakt vandaag (vrijdag) zijn selectie bekend voor de komende interlands. De persconferentie van de bondscoach begint om 12.00 uur en is live te zien op FCUpdate.nl. Oranje speelt op woensdag 12 november een oefenwedstrijd tegen Mexico, vier dagen later staat een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland op het programma. Beide duels worden gespeeld in de Amsterdam ArenA.

De persconferentie van Hiddink is vooral interessant omdat duidelijk zal worden welke nieuwe koers hij in zal slaan met Oranje. Na de nederlaag tegen IJsland moest de bondscoach op het matje komen bij Bert van Oostveen, de directeur betaald voetbal van de KNVB. Het resultaat van dat gesprek was dat er een 'plan van aanpak' moest worden opgesteld. Hoewel Hiddink onlangs liet weten dat hij dit zelf niet zo begrepen had, zal hij vrijdag in Zeist tekst en uitleg moeten geven bij de plannen die hij heeft voor de komende interlands.

Vorige week maakte Hiddink al zijn voorselectie voor de interlands tegen Mexico en Letland bekend. Opvallend was dat Jeremain Lens en Daryl Janmaat gepasseerd waren, evenals Rafael van der Vaart. Jetro Willems en Ricardo van Rhijn zaten er wel bij en horen vrijdag of ze ook de definitieve selectie gehaald hebben.

Bekijk vanaf 11.55 uur de persconferentie van Hiddink

De 26-koppige voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de duels met Mexico en Letland

Doel: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Jeroen Zoet (PSV)

Verdediging: Daley Blind (Manchester United), Virgil van Dijk (Celtic), Bruno Martins Indi (FC Porto), Ricardo van Rhijn (Ajax), Joël Veltman (Ajax), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Lazio Roma), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Jetro Willems (PSV)

Middenveld: Ibrahim Afellay (Olympiakos), Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Queens Park Rangers), Nigel de Jong (AC Milan), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray)

Aanval: Memphis Depay (PSV), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Manchester United), Quincy Promes (Spartak Moskou), Arjen Robben (Bayern München)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen