Dominant PSV stemt Cocu tevreden: "Prima wedstrijd"

7 november 2014, 00:30

Phillip Cocu was helemaal in zijn nopjes met de zege van zijn PSV bij Panathinaikos. De trainer zag zijn ploeg met name na rust spelen zoals hij dat graag ziet.

"Wij hebben echt een prima wedstrijd gespeeld. Wij hebben bijna de hele wedstrijd gedomineerd op twee momenten voor rust na en dat leverde twee tegengoals op. Wij waren toen even niet attent. In de rust merkte ik echter dat iedereen de overtuiging had, dat wij zouden winnen. De spelers hadden het niet over een gelijkspel, maar alleen over winnen. Dat geloof zag je daarna meteen in het veld. Twee keer terugkomen van een achterstand in een Europese uitwedstrijd is heel knap", aldus Cocu na afloop.

De volgende ronde is nu binnen handbereik voor PSV. "Wij hebben gewonnen en heel goede zaken gedaan. Wij hebben nu aan een punt in Portugal tegen Estoril voldoende om de volgende ronde te bereiken. En anders is er nog de laatste wedstrijd thuis tegen Dinamo Moskou, dat al zeker is van de volgende ronde. De stemming na afloop in de kleedkamer was dan ook heel goed. Er mag wel even gefeest worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen