Kramaric sluit Feyenoord niet uit: "Zeg nóóit nooit"

Ger
7 november 2014, 08:44

Andrej Kramaric bevestigt dat hij afgelopen zomer in beeld is geweest bij Feyenoord. De spits van HNK Rijeka werd aangeboden bij de Rotterdammers, maar technisch directeur Martin van Geel sprak tegen dat de Kroaat daadwerkelijk een kandidaat is geweest om de spitspositie in te vullen.

"Ik heb ook verhalen gehoord. Ik weet niet precies hoe het gegaan is, maar ik kan wel zeggen dat er contact is geweest," zegt de 23-jarige Kramaric tegenover RTV Rijnmond. De international zou een clausule in zijn contract hebben staan waardoor hij voor twee á drie miljoen euro mag vertrekken. "Daar zeg ik niets over, want dat is iets tussen de club en mij."

Kramaric maakte twee weken geleden indruk door drie keer te scoren tegen Feyenoord. Donderdag ging hij met Rijeka op Nederlandse bodem met 2-0 onderuit. Kramaric sluit niet uit dat hij ooit nog bij Feyenoord aan de slag gaat. "Zeg nóóit nooit. Mijn carrière zal lang duren, dus je weet het niet. Misschien speel ik ooit voor Feyenoord; misschien ooit weer tegen Feyenoord. Wie weet."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen