Maaskant twijfelt over NAC: "Moet van beide kanten komen"

Ger
7 november 2014, 12:25

Het is zeer de vraag of Robert Maaskant opnieuw aan de slag gaat bij NAC Breda. De 45-jarige trainer, momenteel werkzaam bij het Amerikaanse Columbus Crew, heeft gemengde gevoelens overgehouden aan een telefonisch onderhoud met de leiding de Brabantse club.

"Het gesprek was puur informatief. Niet meer dan dat. Het was een beetje vlak allemaal. Er is geen beslissing genomen", zegt Maaskant in BN/De Stem. "Ze hebben aangegeven ook met andere kandidaten te willen praten. Zelf moet ik er ook goed over nadenken. Het is geen geheim dat ik enthousiast ben over de club. Ik ben een NAC-liefhebber, dat speelt bij mij heel erg mee. Maar het enthousiasme moet wel van beide kanten komen."

?Een concrete datum voor een tweede gesprek is volgens Maaskant niet gepland. "Zelf had ik het echter anders gedaan. Kies de kandidaat die je voor ogen hebt en ga daar vervolgens vol voor. Iemand als Verbeek en ik hebben door de jaren heen een goed cv opgebouwd. Op dit moment is de nood hoog bij NAC. Rob Penders en Eric Hellemons doen het uitstekend, maar ook zij hebben aangegeven dat er iemand nodig is met ervaring. De komende weken, maanden gaat er veel op de trainer afkomen. Dan heb je iemand met een olifantshuid nodig."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen