Bondscoach tevreden over Vermeer en Willems

7 november 2014, 13:53

Kenneth Vermeer is een opvallende naam in de selectie van Oranje voor de komende interlands. De 28-jarige doelman van Feyenoord krijgt van bondscoach Guus Hiddink de voorkeur boven bijvoorbeeld Jeroen Zoet van PSV, die de afgelopen wedstrijden als derde doelman bij de nationale selectie zat.

"Vermeer heeft een goede overgang gemaakt", verwijst Hiddink naar de opvallende transfer van de keeper van Ajax naar Feyenoord, eind augustus. "Hij is bezig aan een goede reeks, dat heeft hij donderdag in de Europa League ook weer laten zien. En hoewel Zoet ook behoorlijk presteert, moeten we een keuze maken."

Hiddink voegde eraan toe dat beide keepers, volgens hem, 'niet ver uit elkaar liggen' qua niveau. Naast Vermeer heeft de bondscoach voor de wedstrijden tegen Mexico en Letland ook Ricardo van Rhijn en Jetro Willems terug bij Oranje gehaald. "Van Rhijn is een poos uit beeld geweest, maar is sterk teruggekomen. En Willems maakt een mooie ontwikkeling door. Het afgelopen half jaar ben ik veel met hem bezig geweest. Aanvallend en opbouwend heeft hij niet zo veel problemen, is defensief opzicht mag er nog wel verbetering komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen