Cocu: "Het vertrouwen is groot bij PSV"

Ger
7 november 2014, 16:19

De selectie van PSV heeft na de welkome Europese zege slechts kort de tijd om zich voor te bereiden op het treffen met Heracles Almelo van zondag in het Polman Stadion. De Eindhovenaren kwamen donderdagavond nog in actie op het veld van Panathinaikos (2-3). Een dag later volgde de terugvlucht naar Nederland.

"Als we weer in Eindhoven zijn dan zullen we een korte hersteltraining doen. Dan hebben we de training van zaterdag nog om ons volledig voor te bereiden op het duel met Heracles", laat trainer Phillip Cocu weten op de website van PSV. Door de zege in de Europa League werkt PSV met een goed humeur toe naar de wedstrijd tegen Heracles. "Het was een goede overwinning, we hebben weer veerkracht getoond. We zijn op de goede weg, het vertrouwen is groot in het team. De ploeg straalt iets uit wat ik graag wil zien. We hebben nu al meerdere keren aangetoond dat we verder zijn dan vorig seizoen."

"Het goede gevoel dat we nu hebben, willen we natuurlijk vasthouden. We laten niets aan het toeval over, ik zie steeds meer terug van de dingen die we willen in het elftal. Dit soort wedstrijden winnen helpt daar natuurlijk enorm bij", aldus Cocu. In principe laat de oud-international zijn sterkste elftal in Almelo aantreden. "Als iemand fit is, geen klachten heeft, dan is er geen reden om hem niet te laten spelen."

Achter de naam van Karim Rekik staat vooralsnog een vraagteken. De verdediger botste tegen Panathinaikos met zijn hoofd tegen de schedel van ploeggenoot Jetro Willems. "Zoals het er nu naar uitziet is het met Karim positief voor zondag", zegt Cocu, "maar we zullen morgen pas definitief besluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen