Foeke Booy: "Ben even Kabouter Wesley geweest"

7 november 2014, 16:29

Na de teleurstellend verlopen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (1-3), hoopt Go Ahead Eagles komend weekend tegen sc Heerenveen weer een goed resultaat te behalen. In Friesland moet de ploeg het stellen zonder spelmaker Deniz Türüç, die vorige week een rode kaart kreeg. Deze rode kaart leidde tot een woede-aanval bij coach Foeke Booy, maar onder dat verhaal is wat de trainer betreft een dikke streep gezet.

"Maandag hebben we overal een punt achter kunnen zetten, want het is gewoon belangrijk dat je heel snel weer vooruit kunt kijken richting Heerenveen. Ik ben even Kabouter Wesley geweest", zegt hij bij RTV Oost, verwijzend naar de stripreeks over de chagrijnige kabouter. "Maandag een goed gesprek en dat vond ik ook volwassen van Deniz, naar aanleiding van dat gesprek hebben we besloten er ook een punt achter te zetten."

Naast Türüç is ook Sander Duits geschorst, Lesly de Sa (rug), Erik Cummins (knie) en Peter van Ooijen (enkel) ontbreken wegens blessures bij de Eagles. Van Ooijen is na een operatie vier tot zes weken 'oud'.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen