Lodeweges: "Als je de kans krijgt, moet je schieten"

7 november 2014, 19:22

SC Heerenveen kwam vorige week voor de eerste keer dit Eredivisieseizoen niet tot scoren. De Friezen gingen met 2-0 onderuit bij FC Twente. Coach Dwight Lodeweges was na afloop niet tevreden. Hij miste vooral de drang naar de goal. Dat moet zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles beter.

"Als je de kans krijgt, moet je schieten en niet nog een keer breed leggen", moppert Lodeweges op de website van SC Heerenveen. De oefenmeester verwacht iets extra's van Luciano Slagveer. "Verdedigend en in de omschakeling is het prima, maar hij moet Uth vaker in stelling brengen en meer scoren, maar dat weet hij zelf ook." Mogelijk heeft Lodeweges er tegen Go Ahead een aanvallende optie bij. Sam Larsson stond ruim twee maanden aan de kant wegens blessureleed, maar maakt waarschijnlijk deel uit van de wedstrijdselectie.

SC Heerenveen wacht al vier duels op een zege. "Er is geen druk. We willen iedere wedstrijd winnen", zegt Lodeweges kalm. De trainer is lovend over Go Ahead en verwacht dan ook een lastige avond. "Ze durven te voetballen, hebben in Kolder een spits waaraan ze het spel kunnen ophangen en beschikken over snelle vleugelspitsen. Het is een heel aardig ploegje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen