Manchester City speelt gelijk bij laagvlieger QPR

8 november 2014, 20:26   Bijgewerkt: 8 november 2014, 22:16

Met een 1-0 zege op stadgenoot Manchester United begon de week nog zo mooi voor Manchester City, maar daarna is de sterrenploeg van coach Manuel Pellegrini het spoor bijster geraakt. Zaterdag werd in de Premier League met 2-2 gelijkgespeeld bij laagvlieger Queens Park Rangers. Woensdag werd in de Champions League thuis al verloren van CSKA Moskou.

Door het puntenverlies raakt Manchester City verder achterop bij koploper Chelsea, dat eerder op de dag met 1-2 zegevierde over Liverpool. Het verschil tussen de twee kapitaalkrachtige clubs bedraagt nu acht punten. Southampton staat tussen beide teams op de tweede plaats. De equipe van coach Ronald Koeman won eerder op de dag met 2-0 van Leicester City. Queens Park Rangers blijft ondanks het verdienstelijke gelijkspel onder de rode streep in de Premier League.

Queens Park Rangers maakte een gretige indruk tegen Manchester City. In de openingsfase dacht de Londense club twee keer op voorsprong te komen, maar in beide gevallen werd het doelpunt terecht afgekeurd. In eerste instantie kopte Charlie Austin raak in buitenspelpositie. Bij de daaropvolgende vrije trap schoof ManCity-keeper Joe Hart de bal zo in de voeten van Austin, die alsnog 1-0 dacht te maken. Hart raakte de bal echter twee keer en dus liet de attente arbitrage de vrije trap overnemen en ging het feest op Loftus Road niet door. 

In de 21ste minuut bleek drie keer scheepsrecht voor Austin. De Engelse aanvaller werd op het juiste moment bediend door Mauricio Isla, stond net geen buitenspel en schoot vervolgens raak. Sergio Agüero zorgde voor een 1-1 ruststand. De Argentijn trof doel in de 31ste minuut na een lange pass van achteruit van Eliaquim Mangala, maar leek daarbij wel buitenspel te staan.

Door een eigen goal van Martin Demichelis kwam QPR een kwartier voor tijd op 2-1. De Argentijnse verdediger tikte de bal onder druk van Bobby Zamora in eigen doel na een voorzet van Eduardo Vargas. Demichelis' landgenoot Agüero legde niet veel later de eindstand vast op 2-2. De goalgetter schoot raak na een schitterende controle over de bal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen