Willem II vecht zich terug maar verliest bij ADO

8 november 2014, 20:54

ADO Den Haag is in eigen huis ontsnapt aan een gelijkspel tegen Willem II. Het gaf een voorsprong van 2-0 weg en maakte pas laat de beslissende treffer. In het Kyocera Stadion was het aanwezige publiek tot twee keer toe ooggetuige van een echte bliksemstart. Er werden zowel slordige fouten als mooie treffers gemaakt, waardoor het een vermakelijke wedstrijd was. Eindstand: 3-2. 

De vijftiende plaats voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II blijft een plek die te dicht bij de gevarenzone ligt. Bovendien stond de thuisploeg maar liefst zes punten achter op de promovendus uit Tilburg. Een zege in Den Haag was meer dan welkom en werd eigenlijk geëist door de aanhang.

Maar ook de bezoekers uit Tilburg hadden wel zin in een vurige start. Na rust nam Willem II het podium volledig over. Het was binnen twintig minuten weer gelijk in Den Haag. Via een knappe individuele actie van Stijn Wuytens kwam Willem II terug in de wedstrijd en tien minuten later knikte Samuel Armenteros de 2-2 binnen uit een schitterende voorzet van Mitchell Dijks. Er werd ineens goed gecombineerd en de organisatie bij de tegenstander was helemaal weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen