Milan ondanks prachtgoal 'SES' gelijk bij Sampdoria

8 november 2014, 22:51

AC Milan heeft zaterdag geen punt kunnen zetten achter haar mindere reeks in de Serie A. De formatie van coach Filippo Inzaghi kwam in de uitwedstrijd tegen Sampdoria niet verder dan een 2-2 gelijkspel, al was het begin van i Rossoneri met dank aan Stephan El Shaarawy nog wel bijzonder fraai.

El Shaarawy bracht AC Milan in de tiende minuut op prachtige wijze aan de leiding in het Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genua. Na een rush schoot de aanvaller de bal van net buiten het strafschopgebied met rechts langs oud-AZ'er Sergio Romero. De bezoekers uit Milaan leken met de voorsprong te gaan rusten, maar in de blessuretijd van de eerste helft kwam Sampdoria langszij. Stefano Okaka punterde raak na een voorzet van Manolo Gabbiadini.

In de tweede helft drukte Sampdoria aanvankelijk door. In de 51ste minuut kopte Pedro Obiang uit een hoekschop tegen de paal, maar in de rebound had Eder wel succes. Een kwartier later herstelde Jérémy Menez vanaf elf meter het evenwicht. De bal ging op de stip vanwege hands van Djamel Mesbah in de 'zestien'. Het bleef bij 2-2, al speelde Milan in de slotfase wel met tien man nadat Daniele Bonera met zijn tweede gele kaart van het veld werd gestuurd.

Milan pakte in de laatste vier duels slechts drie punten. Het bezet met zeventien punten de zevende plaats in de Serie A, maar de concurrentie speelt zondag nog. Sampdoria staat met twintig punten knap derde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen